Nedenfor finder du et udvalg af erhvervspartnere for hvem jeg tidligere og løbende arbejder sammen med og for. Måtte du eller i ønske at blive sat i kontakt med en eller flere af mine tidligere privatkunder er i meget velkommen til at tage kontakt til mig herom.
Mvh. Nicolai Friis
Fotograf

Nicolai var en fantastik beslutning for min mand og jeg da vi skulle giftes. Resultatet og oplevelsen kunne ikke være bedre, og jeg vil anbefale ham til alle…

Elsebeth Johansen
Elsebeth Johansen
Socialrådgiver

God energi, profesionel, engagere og ikke mindst en super god fotograf.  Vi brugte Nicolai til vores søn’s barnedåb og det har været en virkelig god oplevelse, med et sindsygt godt resultat, der vil minde os om hvor dejlig en dag det var.

En fotograf der ikke går i vejen for, gøre det på børns præmisser.

 

Swami
Swami
Designer

Vi bestilte Nicolai Friis til at tage billeder til vores søns konfirmation. Han kom både til kirken og om aftenen til festen. Kom i god tid og havde undersøgt omgivelserne til gode motiver. Nicolai tog masser af fantastiske billeder af konfirmanden, kirken, omgivelser, familie og venner til yderst rimelig pris. Nicolai er utroligt sød og fleksibel og alle billederne var supergode og dækkede vores dejlige dag perfekt. Vi vil varmt anbefale Nicolai som fotograf.

Swami
Swami
Designer