Priser

Jeg beskæftiger mig med flere typer af opgaver som sætter forskellige krav til arbejdet, herunder tid og udstyr. Min prissætning baseres på en std. timepris af 600,- pr. time inkl. moms. Heri er ikke inkluderet brug af specialudstyr til f.eks. filmoptagelser og droneflyvning. Ved projekter af mere udstyrstung karakter beder jeg derfor om en projektbeskrivelse forud for afgivelse af tilbud. 
Eftersom mange opgaver trossalt kan kategoriseres i “kasser” har jeg nedenfor udarbejdet en række pakkeløsninger som kan benyttes eller fungere til inspiration. Har du/i særlige ønsker kontakt mig da venligst for en indledende dialog om mulighederne og et konkret tilbud. 
Jeg opfordre ligeledes til at du/i forsøger at være i god tid forud for bestilling, da jeg oftest kan være travlt beskæftiget i eksempelvis bryllupssæsongen.


  • Bryllupspakken

Den store dag kommer med mange spørgsmål og ikke mindst forventninger til en dygtig fotograf som forstår at forevige dagen og klæde sig til anledningen. I min bryllupspakke er jeg med fra start til slut. Dvs. at jeg deltager ved forberedelserne fra morgenstunden, herunder lægning af makeup, åbning af morgengaven osv. Jeg fortsætter med i kirken eller på rådhuset hvor vi indfanger vielsen samt fremmødte gæster. Er der arrangeret speciel kørsel fra kirke til festlokaler ”skyder” vi naturligvis også foto heraf ved både afgang og ved ankomst efter kørsel.

Under middag og fest tager jeg særligt mange billeder af samtlige indslag og omgivelser. Jeg benytter naturlige pauser i middagen til at tage detaljebilleder, herunder af vielsesringe, blomsterdekorationer, gavebord og menu. Efter middagen har jeg, hvis det ønskes, klargjort et fjernbetjent selfie-kamera hvor gæsterne løbene selv kan tage portrætfoto som aftenen skrider frem. Det plejer at være en stor succes. Afslutningsvis dækker jeg naturligvis brudevalsen.

Alle foto bliver efterfølgende behandlet og finpusset digitalt hvorefter I modtager +500 fotos i høj digital opløsning. Bemærk at arbejdet med færdiggørelsen af alle fotos normalt tager 3-4 dage. Den samlede bryllupspakke koster 7.000 DKK  inkl. moms.


  • Receptions- og firmafestpakken

Afhængigt af kunden kan receptioner og firmafester have meget forskellig karakter. Stemningen kan være alt fra formel til løssluppen og festlig. Ud over de tekniske færdigheder, sætter det krav til at jeg som fotograf kan læse rummet, gøre mig tilpas usynlig på de rigtige tidspunkter og selvfølgelig klæde mig til anledningen.

Målet er at få gode foto af alle deltagere uden at virke forstyrrende og i værste fald påtrængende. Heldigvis er en fotograf som oftest et velset og positiv indslag som bliver mødt med smil og i mange tilfælde kan ”bryde isen” hvis det er nødvendigt. Sædvenligvis tager jeg +200 foto til denne type arrangementer som efterfølgende optimeres digitalt og leveres til download i høj opløsning. Link til download af alle foto kan efterfølgende deles blandt alle gæster/deltagere.

Oftest kan denne type af opgave løftes med fire timeres fotografering efterfulgt af to timeres fotobehandling. Den samlede pris for denne pakke beløber sig til 3.600 DKK inkl. moms.


  • Barnedåbspakken

For de fleste af os er barnedåben en festdag som vi deler med familie og venner. Helt naturligt ønsker vi at gemme og dele de gode øjeblikke fra dagen. Desværre bliver mange fotos oftest spredt på gæsternes mobiltelefoner og aldrig samlet i et album der kan indramme hele dagen. Det er de senere år blevet mere almindeligt at hyre en fotograf til denne begivenhed. Herved sikres en høj fotokvalitet, også af de vigtigst øjeblikke samt et fokus på dagens begivenheder. Det er min oplevelse at mange bruger for meget tid og energi på at sikre at der bliver taget fotos frem for at være i nuet og nyde dagen.

I denne pakkeløsning er jeg med fra fremmødet i kirken og lige til frokost eller middag lakker mod slutningen. Oftest stækker begivenheden sig over tre timer hvortil der skal tillægges en times digital optimering af materialet. Jeg klæder mig naturligvis til anledningen, har forståelse for at indfange de vigtigste øjeblikke samt samtlige deltager og ved hvornår jeg bør holde mig lidt i baggrunden. Den samlede pakkeløsning koster 1.995 DKK inkl. moms.

To til tre dage efter barnedåben har jeg samlet +200 færdigredigerede fotos til download i høj opløsning. Link til download kan, hvis det ønskes, naturligvis deles bland alle gæsterne.


  • Fødselsdagspakken

Skal du eller i holde en fødselsdag ud over det sædvanlige, er det ofte en god ide at få en fotograf til at forevige festen. Når man selv er i centrum går tiden ofte stærkt, og dagen er ovre hurtigere end vi forventer. Foto af begivenheden bliver desværre ofte spredt på div. telefoner og vi får i dag sjældent samlet og sorteret de bedst i et album, hverken digitalt eller fysisk.

Med en fotograf til festen sikre i, at højtepunkterne bliver fanget på bedst vis, der bliver sorteret mindre heldige foto fra og at i beholder et samlet album som indfanger hele festen. Alle foto leveres naturligvis i knivskap kvalitet til download. Herved har i også mulighed for at dele foto med venner og familie. En gennemsnitlig fødselsdagsfest som kræver en fotograf spænder over 3-4 timer og inkludere oftest foto af mange højdepunkter og gæster. Endvidere skal der påregnes 2-3 timer til fotobehandling og sortering. Jeg tilbyder ovenstående arbejde til en samlet pris af 2.500 DKK inkl. moms og slutresultatet heraf er 2-300 foto.